Τηλεφωνήστε μας στο  27210 91313  ή   

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

9.00 ΠM - 17.00 ΑΜ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Για παραγγελίες άνω των 39€
**έως 2kg**

100%

Επιστροφή Χρημάτων!

 27210-91313

Τηλεφωνικές Παραγγελίες!

orderby
Τιμή: από
σε
EUR

3,22 EUR

3,22 EUR

Η φυτική Γλυκερίνη Εξευγενισμένη της Chemco είναι διαυγές, άχρωμο, άοσμο, παχύρευστο, υγροσκοπικό υγρό, κατάλληλη για χρήση ως συστατικό σε καλλυντικά και τρόφιμα. Έχει γλυκιά γεύση, περίπου 0,6 φορές περισσότερο από τη σακχαρόζη. Είναι διαλυτή στην αιθανόλη, στο νερό και πρακτικά αδιάλυτη σε έλαια. Βαρέα μέταλλα <1ppm. Προφυλάξεις Διατηρείται σε καλά κλειστό περιέκτη. Η γλυκερίνη είναι υγροσκοπική. Καθαρή γλυκερίνη δεν είναι επιρρεπής σε οξείδωση από την ατμόσφαιρα υπό συνήθεις συνθήκες αποθήκευσης, αλλά αποσυντίθεται κατά τη θέρμανση με την ανάπτυξη τοξικής ακρολεΐνης. Μείγματα γλυκερίνης με νερό, αιθανόλη (95%), και προπυλενογλυκόλη είναι χημικά σταθερά. Η γλυκερίνη μπορεί να κρυσταλλωθεί αν αποθηκεύεται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Οι κρύσταλλοι δεν τήκονται μέχρι να θερμανθούν στους 20 οC. Σχετικ
Βασική τιμή: 3,22 EUR / Kg

4,44 EUR

4,44 EUR

Η προπυλενογλυκόλη ή αλλιώς γλυκόλη προπυλενίου που χρησιμοποιείται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, είναι ένα άχρωμο και γλυκό υγρό, με παχιά και κολλώδη υφή. Η προπυλενογλυκόλη χρησιμοποιείται στη παραγωγή τροφίμων και καλλυντικών, είναι ασφαλής για τον άνθρωπο και φιλική προς το περιβάλλον. Είναι η ουσία που βοηθά να διαλύονται οι αρωματικές ουσίες που περιέχονται στο ηλεκτρονικό τσιγαρο και με τη βοήθεια της θερμότητας παρέχει τον ατμό που προσομοιάζει τον καπνό του τσιγάρου. Ποια προϊόντα περιέχουν προπυλενογλυκόλη; Προπυλενογλυκόλη χρησιμοποιείται σε μια μεγάλη ποικιλία από καθημερινά προϊόντα ευκολίας και φροντίδας, όπως σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης, στα τρόφιμα, ζωοτροφές, και τα φαρμακευτικά προϊόντα σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές.

1,98 EUR

1,98 EUR

REAL CARE ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟΣ ΛΟΣΙΟΝ 95o 250ML Αλκοολούχος Λοσιόν 95° - με αλκοόλη φυτικής προέλευσης - χρησιμοποιείται ως καθαριστικό, ενυδατικό και ήπιο αντισηπτικό - ιδανική για μασάζ, εντριβές και καθαρισμούς - διατίθεται σε συσκευασία των 250 ml

3,78 EUR

3,78 EUR

Παραφινέλαιο Ελαφρύ Φαρμακευτικό Paraffin Oil Light Pharmaceutical Grade INCI: White Mineral Oil Light Cas No. 8042-47-5 Ανταποκρίνεται σε: Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία (Ph. Eur.) Χρήση ως: Συστατικό σε φαρμακευτικά & καλλυντικά

1,86 EUR

1,86 EUR

Περιέχει Aluminum Diacetate. Χρησιμοποιείται σε επιθέματα τοπικά λόγω των στυπτικών ιδιοτήτων του. Επίσης σε διάλυμα σαν αποσμητικό ποδιών. Τέλος για την περιποίηση του ξηρού δέρματος. Να αποφεύγεται η επαφή του προϊόντος με τα μάτια. Διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος

5,56 EUR

5,56 EUR

Το θειικό μαγνήσιο (μοριακός τύπος MgSO4) προκύπτει από την ένωση μαγνήσιου, θείου και οξυγόνου. Έγινε ευρέως γνωστό ως αλάτι Epsom, παίρνοντας το όνομα του από την πόλη κοντά στο Surrey, της Αγγλίας. Όσοι γνωρίζουν τις ευεγερτικές ιδιότητες των αλάτων Epsom τα χαρακτήρισαν πανάκεια.

8,50 EUR

8,50 EUR

Το Αμυγδαλέλαιο της ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Α.Ε. ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές της Φαρμακοποιίας. Almond oil, sweet, Amygdalae oleum raffinatum Μαλακτικό, Ελαιώδες μέσο, Διαλύτης

4,65 EUR

4,65 EUR

Πρώτη ύλη για τρόφιμα, καλλυντικά και ηλεκτρονικό τσιγάρο

4,54 EUR

4,54 EUR

Καθαρή ακετόνη-ασετόν για εξωτερική χρήση σαν διαλύτης οργανικών χρωμάτων (βερνίκια κλπ).

2,60 EUR

2,60 EUR

Sodium Hydrogen Carbonate (Europ.Pharm Std) 1kg - Σόδα/ Διττανθρακικό Νάτριο/ Baking Soda / Διττανθρακική Σόδα

1,46 EUR

1,46 EUR

Το όξινο ανθρακικό νάτριο ή διττανθρακική σόδα είναι άλας (σκόνη) λευκού χρώματος και έχει ελαφρώς αλμυρή γεύση.

2,67 EUR

2,67 EUR

Ο Βόρακας είναι φυσικό ορυκτό, ευρέως γνωστό ως βορικό νάτριο. Διατίθεται σε μορφή λευκής σκόνης. Ο Βόρακας έχει αντιμικροβιακή, αντισηπτική και αντιμυκητισιακή δράση. Χρησιμοποιείται ως συστατικό σε καθαριστικά προϊόντα καθαρισμού και εντομοκτόνα. Προφυλάξεις Διατηρείται σε καλά κλειστό περιέκτη, σε δροσερό και ξηρό μέρος.

6,81 EUR

6,81 EUR

Έλαιο Σιτρονέλα - 100ml Το Έλαιο Σιτρονέλα της Chemco είναι διαυγές κίτρινο υγρό, με χαρακτηριστική οσμή. Η Σιτρονέλα είναι ευρέως γνωστή για την αντκιουνουπική της δράση. Εμφανίζεται να έχει επίσης τονωτικές, αντιμικροβιακές και αντισηπτικές ιδιότητες. Χώρα προέλευσης: Ισπανία. Προφυλάξεις Διατηρείται σε καλά κλειστό περιέκτη, σε δροσερό και ξηρό μέρος με καλό εξαερισμό. Σταθερό όταν φυλάσσεται σωστά. Εύφλεκτο. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Διαβάστε προσεκτικά τις λοιπές προφυλαξεις που αναφέροντια στη συσκευασία.

17,42 EUR

17,42 EUR

Η Maltodextrin τεχνικά είναι ένα σύμπλοκο υδατανθρακών που προέρχονται από αραβόσιτο. Όσον αφορά τη χρήση του, η μαλτοδεξτρίνη είναι παρόμοια με τη γλυκόζη, είναι διαθέσιμη στο σώμα γρήγορα. Το προϊόν αυτό είναι ιδανικό για κατανάλωση εντός της προπόνησης για την παροχή ενέργειας από μια πηγή υδατανθράκων και για την αναπλήρωση των αποθεμάτων μυϊκού γλυκογόνου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μετά από προπόνηση ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Επειδή έχει ελαφρώς γλυκιά γεύση, μπορείτε να το καταναλώσετε με οποιοδήποτε είδος ροφήματος, για παράδειγμα μπορείτε να το αναμίξετε με το αγαπημένο σας μείγμα πρωτεϊνών!

3,99 EUR

3,99 EUR

Το καστορέλαιο βοηθάει στην τριχόπτωση, καθώς είναι γνωστό και για την ικανότητά του να πυκνώνει τα φρύδια και τις βλεφαρίδες. Χρησιμοποιείται ακόμη και για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Είπαν για εμάς